рејтинг: 5.3/10

Содржина

Филм „Метаморфозе“ француског редитеља Цхристопхеа Хонореа прати младу дјевојку Еуропе која маркира из школе како би се укрцала на велики шлепер с привлачним младиќем Јупитером. Меѓутим, Еуропе није нити свјесна путовања откривења које је чека. Поред аутоцесте којом се возе налази се подручје на којем обитавају моќни богови који у трен ока људе могу претворити у биљке или животиње. Јупитер, Баццхус, Орпхеус: Еуропе их проматра, слуша и игра се с њима у овом филмском сукобу богова и богобојазних биќа, притом откривајуќи живот и љубав уз ове симпатичне, али осветољубиве заводнике.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ова е крајот (2013)

    image
    „Ова е крајот“ прикажува шестмина пријатели заробени во куќа по серија катастрофи што го разурнуваат Лос Анџелес. Додека надвор светот се распаѓа, малите резерви...
  • Märchenperlen - Hänsel und Gretel (2006)

    image
    Brothers Grimms' fairy tale about Hansel and Gretel, brother and sister, who struggle against the witches.
  • Дечак звани По (2016)

    image
    Када његова супруга умре од рака, презапослени инжењер се бори да брине о свом сину са аутизмом. Као одговор на малтретирање, младиц́ се повлачи у свет фантазија.
  • 13 Духова (2001)

    image
    Артур и његово двоје деце су наследили некретнину свога ујака Кирка: стаклену куќу која служи као затвор за 12 духова. Када породица уѓе у куќу, схватају да су...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.