poster

Прави Хоwард Спитз

The Real Howard Spitz (1998)

Комедија | Обединетото Кралство, Канада
Режисер: Vadim Jean

рејтинг: 5.5/10

Содржина

Хоwард Спитз (К. Граммер) покушава живјети од писања и надмашити Раyмонда Цхандлера, али му ни једно ни друго не полази за руком. Једном пригодом наѓе се у књижари за вријеме кад једна ауторица потписује своју књигу. Помало смијешна госпоѓа још смјешнијег имена славна је списатељица за дјецу и Хоwард у невјерици открива да госпоѓа Тхеодора Wинкле издаје књиге у накладама о којима он може само маштати. Долази на идеју да и сам пише дјечје књиге, а да не би дијелио хонорар, сам ќе их и илустрирати. Како не зна ништа о дјеци па ни о ономе што њих занима, одлази у књижнички одјел за дјецу и упозна комуникативну Самантху Керсхаw (Г. Тессиер). Самантха воли читати, живи с мајком и у потрази је за оцем. Иако је Хоwардови детективски романи не занимају, вољела би кад би нетко с истражитељским искуством пронашао њезина оца. Хоwард нуди деветогодишњој дјевојчици пословни договор: она ќе прочитати рукопис његове приче за дјецу о крави детективки, а он ќе покушати наќи њезиног тату. Договор је склопљен, Самантха ќе се показати као корисна сурадница, а Хоwард ќе упознати њезину згодну, али строгу маму (А. Донохое)...

У овој забавној обитељској комедији насловну улогу игра изврсни Келсеy Граммер, познати Фрасиер из истоимене хумористичне серије.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.