рејтинг: 8.0/10
Оценка на корисникот: 7.1/10
(20 гласови)

Содржина

Млади правник Рудолф Цистлер бранио је младобосанце. Ово је његова прича...
Гаврило Принцип и другови, младиќи који снивају о слободи, извршили су 28. јуна 1914. атентат на престолонаследника Аустроугарске монархије која је окупирала њихову земљу. Суочени са огромним репресалијама Аустрије, Принцип и другови одлучили су да све признају. Меѓутим, без обзира на све покушаје да се у истрази наѓу докази, а кривица за атентат припише влади Србије, истрага доживљава неуспех.
Србија нема никакве везе са атентатом, али ништа није могло да заустави рат... Суѓење младобосанцима које се одиграло октобра 1914. у Сарајеву, само је требало да да потврду аргументима за објаву рата Србији. Младобосанце је, у најважнијем судском процесу XX века, бранио млади правник Рудолф Цистлер. Кад упозна заносе и идеале својих брањеника, наќи ќе се у вртлогу емотивне драме, спреман на највеќи ризик. Ово је његова прича...

Слики

Бранио сам Младу БоснуБранио сам Младу БоснуБранио сам Младу Босну

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.