рејтинг: 7.3/10
Оценка на корисникот: 8.7/10
(24 гласови)

Содржина

Комедија са седам номинација за најпрестижнију француску филмску награду Цезар! У породици Белије сви су глувонеми осим шеснаестогодишње Поле и она је главни тумач својим родитељима у свакодневном животу, а посебно кад је реч о управљању породичним имањем. Једног дана, након што професор музичког открије њен изванредан певачки таленат, она ќе одлучити да се спрема за аудицију за хор Француског радија. Та одлука ќе је удаљити од породице и присилити да одрасте.

Слики

Глас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије БелиерГлас фамилије Белиер

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.