рејтинг: 7.7/10
Оценка на корисникот: 6.5/10
(19 гласови)

Содржина

Јапанско заузимање града узроковало је потпуни хаос који је прогутао и Џима и раставио га од породице. Дечак неким чудом успева да се врати куќи, али тамо налази само рушевине некада среќног дома. Џим жели да се преда јапанцима, али не успева у томе јер га они не желе.Филм је снимљен према аутобиографској књизи Ј.Г. Баларда, признатог британског писца научне фантастике.
У првом ратном Спилберговом филму Кристијан Бејл глуми дечака који настоји преживети у јапанском заробљеничком логору за време Другог светског рата. Јапанско заузимање града узроковало је потпуни хаос који је прогутао и Џима и раставио га од породице. Дечак се неким чудом успео вратити куќи, али тамо налази само рушевине некада среќног дома. Џим се жели предати јапанцима, али не успева у томе јер га они не желе. Филм је снимљен према аутобиографској књизи Ј.Г. Балларда, признатог британског писца научне фантастике.

Слики

Царство сунцаЦарство сунцаЦарство сунцаЦарство сунцаЦарство сунцаЦарство сунцаЦарство сунца

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.