Содржина

Драма. Виолет Јохнсон (Л. Ј. Маилеy) живи сама са својим синчиќем Цхарлиејем, врло скромно, али некако успијева, све док се не разболи, добије отказ и остане на улици. Мајка, која ју је и прије наговарала да дијете да на посвојење, не жели јој помоќи, као ни отац дечка с којима је добила дијете. Док се очајна и изгубљена, с гладним дјететом уза се, вози цестом, на радију слуша емисију с Пеyтон МцГрудер (Г. Францис), колумнистицом која је стручњакиња за људске односе и чија се књига управо промовира у мјесној књижари. Кад у једном тренутку госпоѓа МцГрудер каже како би помогла сваком тко се наѓе у невољи, Виолет јој се одлучи обратити. Иако не успију разговарати, очајна дјевојка стекне дојам да је Пеyтон уистину добра особа, у тренутку одлучи како ќе дијете оставити пред њезиним вратима. Она сама, на рубу колапса, завршит ќе у прихватилишту за дјевојке које немају смјештај.
Пеyтон и њезин супруг Кинг (Т. МцГинлеy), након првог шока, прихвате дјетешце и брзо, пребрзо га заволе. Пеyтон је свјесна да је једино исправно учинити оно што је најбоље за дијете, но што је то?
А Виолет, чим се опоравила, враќа се по Цхарлиеја...

Слики

Мајчин изборМајчин изборМајчин изборМајчин изборМајчин избор

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.