рејтинг: 4.8/10

Содржина

Да тајна сретне будуќности лежи у одгонетавању прошлости, открит ќе Лиса Бреннер када оживи сјеќања на давно заборављени свијет.

Амбициозна млада подузетница Аманда (Лиса Бреннер) наслиједи од баке шармантан пансион на далеком отоку, но одлучи га што прије продати и вратити се животу успјешне пословне жене. Док прекапа по бакиним стварима Аманда сазна детаље из свог обитељског насљеѓа и то је потакне да размисли о властитом животу, правим и истинским вриједностима. Нашавши се на животној прекретници, Аманда ќе потражити одговоре на најважнија животна питања. 'Тамо гдје је дом' топла је и дирљива прича у којој се догаѓаји из прошлости и садашњости смислено спајају у цјелину додајуќи причи слојевитост и нијансе. Темпо филма прати брзину живота на забаченом отоку Маине, а визуални утисак, изврсна и увјерљива прича те дојмљива глума показују сву чар овог изврсног обитељског филма који уједно успијева дотакнути многа важна социолошка и психолошка питања. Лиса Бреннер одлично се снашла у улози запослене жене на путовању упознавања саме себе, но не смијемо заборавити звијезде старога кова попут Лоуисе Флетцхер и Геневиеве Бујолд које су забљеснуле пуним сјајем.

Улоги
времетраење: 124 мин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Our Quarantine (2015)

    image
    На наговор професорице млади студент зарони у животе петнаесторице Мароканаца који су силом прилика присиљени живјети на теретном броду у луци у Цалигарији. Тај...
  • Не играј на енглезе (2018)

    image
    „Не играј на Енглезе“ је популарни драмски текст београдског писца Владимира Ѓурѓевиќа који годинама плени пажњу публике широм југословенског простора у разним...
  • Militanti (1984)

    image
  • Three Cloaked Men (1985)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.