Содржина

Обитељска драма. Једног дана у учионицу учитељице Бетханy Полескy (К. Цросс) ушетао је, на радост свих ѓака, лијеп пас, који као да није залутао него је дошао с циљем и одлучно. Дјеца су му предлагала разна имена, а кад је нетко рекао Дуке, пас је радосно залајао. Послије школе пратио је учитељицу до њезиног аутомобила и непозван ускочио унутра. Немајуќи камо, Бетханy га је повезла куќи. Код куќе, њезин се муж управо вратио с операције: био је у рату у Афганистану, рањен је и пријети му потпуна инвалидност. Террy (С. Wебер), депресиван и малодушан, с дијагностицираним ПТСП-ом, брзо се веже уз Дукеа, као и његова дванаестогодишња кќи Алице (Р. Рyцрофт). Иако је Дуке необично паметан, лијеп и добро одгојен пас, чини се као да је стигао ниоткуда и као да га нитко не тражи, па га обитељ Полескy задржи.
Кад дозна да ќе морати на још једну операцију, Террy је очајан, не само зато што ќе можда завршити у инвалидским колицима, него и зато што се осјеќа кривим јер не може скрбити за своју обитељ, само им је на терет. За вријеме једног ватромета доживи живчани слом и оде од куќе. Са собом је повео само Дукеа... Тако ќе протеќи десет година,а затим ќе услиједити низ драматичних, потресних, емотивних догаѓаја у којима ќе Дуке имати важну улогу. Кад се погледа унатраг, чини се као да се Дуке није случајно појавио онога дана у учионици Бетханy Полескy.

Слики

Пас звани Дјук

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.