Содржина

Средина је деведестих. Виктор има нешто више од двадесет година и страствен је љубитељ филмова. Несхваќен је у свом руралном породичном дому, у којем његови родитељи мисле да је Пјер Паоло Пазолини марка тестенине, и његов највеќи сан је да постане филмски редитељ. Његов живот се изненада мења када га комерцијална париска ТВ станица запосли као потрчка у продукцији популарне ТВ емисије. Он изнајми малу собу у великом граду у убрзо се зближава са Жан-Луом који води анархистичку ТВ станицу, заједно са разноликом екипом бучних левичара. И онда, изненада, Виктор се заљуби у Клару, најнеобичнију, најхрабрију и најсексипилнију девојку коју је у животу видео. Они ќе заједно проживети пет лудих година, од одважних уличних демонстрација до пиратизовања ТВ станица, од пијаних ноќи до неуспешних љубавних веза у алтернативном Паризу који врви од побуне, оригиналности и дивљих журки. Пет невероватних и очаравајуќих година током којих је све изгледало могуќе.

Слики

Пиратска телевизијаПиратска телевизијаПиратска телевизијаПиратска телевизијаПиратска телевизијаПиратска телевизијаПиратска телевизијаПиратска телевизија

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.