poster

Цхарлиејева бријачница

Shuffleton's Barbershop (2013)

Драма | САД
Режисер: Mark Jean

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.8/10
Оценка на корисникот: 9.5/10
(2 гласови)

Содржина

Драма. Треy Цоле (А. Стоwелл) вратио се у родни градиќ након пет година. У меѓувремену постао је пјевачка звијезда и дјевојчице се скупљају око њега тражеќи аутограм. Треy се вратио јер му се помало смучила утрка за славом и новцем, јер је схватио да у ономе што ради више нема душе. Вратио се куќи, Цхарлиеју Схаффлетону (Д. Гловер), човјеку који га је научио свему доброме што зна и који је уз њега био онда кад његов отац, Wес Цамерон (Б. Роце), генерал, није имао времена. Но, Цхарлие је у меѓувремену умро, а Треy не жели срести оца, јер га окривљује за мајчину смрт.
У мјесту је и његов неќак, Јасон (Б. Принце), син Треyевог млаѓег брата који је погинуо у Афганистану. Јасон живи с мајком и весели се Треyеву доласку, јер је ујак Треy замјена за оца којега није упознао... онако како је Цхарлие био Треyу замјена за његовог оца. Како вријеме пролази, Треy увиѓа што све мора учинити, а један од задатака јест да оствари један Цхарлиејев сан...
Веќ сама шпица филма, која почиње цртежом Нормана Роцкwелла, даје дух и тему овог филма: збивања око мале Схаффлетонове бријачнице у којој се мјештани окупљају и након смрти Цхарлиеја Схаффлетона, мјесто гдје се чувају традиционалне вриједности и гдје вријеме као да стоји, јер га још није дотакнуло модерно друштво испуњено журбом и утрком за зарадом.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Црна птица (2019)

    image
    Три генерации од едно семејство се собираат во нивната викендичка за да се збогуваат со нивната смртно болна мајка. Кога се јавуваат тензии помеѓу ќерките на...
  • Тоа вечерно сонце (2009)

    image
    Тенесиски фармер се враќа во својата фарма и мора да се соочи со семејното предавство, повторната појава на еден стар непријател и загубата на својата фарма.
  • Јавна библиотека (2018)

    image
    Стјуарт, библиотекар кој им помага на група локални бездомници да се засолнат од бруталната зимска ноќ во бесплатната јавна библиотека. Додека Стјуарт и неговата...
  • Koncert në vitin 1936 (1978)

    image
    Tells the story of tow artistes, they visite in the city of Lushnja and the way that the citizens of Lushnja treatet them.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.