poster

Обитељске игре на шкотски начин

The Cabin (2011)

Режисер: Brian Trenchard Smith

рејтинг: 5.5/10

Содржина

Комедија. Лилy МацДоугал (Л. Тхомпсон) одлучила је своје двоје дјеце, Сyднеy (Б. Поwлеy) и Милеса (Р. Финнеган), повести на љетовање у Шкотску, за вријеме сликовите традиционалне прославе. Исто то наумио је и Цонор МацДоогал (С. Бранд) са својом дјецом, Баилеy (А. Фелгате) и Тимом (С. Грахам). И он је, као и Лилy, растављен.
Сусреќу се и сукобе веќ на цести, јер Лилy вози преспоро и Цонор јој невитешки каже да би, кад би још само мало успорила, у ствари била паркирана. Ипак, како то боично бива, Лилy прва стиже на одредиште и смјести се у симпатична, али не баш луксузан бунгалов, са само двије спаваќе собе.

Тек што су се Лилyни МацДоугалови почели распремати, на рецепцију стижу и Цонорови МацДоугали, што јако збуни стари брачни пар који води хотел. Очито, забуна је настала због истог презимена. Но, како су због свечаности сви бунгалови заузети, МацДоугалови један и два морају се некако стиснути... Овај врло забаван и духовит филм осим основне приче открива и шаролике шкотске обичаје те надасве сликовита, необична и укусна шкотска јела, која ќе најприје ујединити заваѓене МацДоугале.

Слики

Обитељске игре на шкотски начин

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.