poster

Повратник у злочин

Mad Dog Time (1996)

Режисер: Larry Bishop

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.4/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

У одсутности полудјелога шефа Вицов (Р. Дреyфусс) ганг суочен је с меѓусобном борбом чланова за превласт, али и са супарничким бандама које желе преузети његове послове. Његова десна рука, Мицкеy Холидаy (Ј. Голдблум), покушава одржати ствари под наsором, али упустивши се у истодобну љубавну пустоловину са шефовом љубавницом Граце (Д. Лане) и њезином сестром Ритом (Е. Бурке) само погоршава ионако лошу ситуацију. Јер у тијеку је рат за териториј у којему судјелују безобзирни гангстерски воѓе Јаке Паркер (К. МацЛацхлан), Јулес Фламинго (Г. Хинес) и Јацкy Јохнсон (Б. Реyнолдс). Свој комад колача жели уграбити и ексцентрични Вицов и Мицкеyев наводни пријатељ Бен Лондон (Г. Бyрне) па збрци нема краја. Особито након што Вица отпусте из умоболнице...
"Вријеме убојица", криминалистичка сатира глумца, сценариста и редатеља Ларрyја Бисхопа (Wилд ин тхе Стреетс, Килл Билл Вол. 2), забавна је жанровска травестија класичнога америчкога филм ноира, али и наставак поигравања познатих из филмова попут "Оцеанових једанаест" или "Робина и седам Хоодова". Рицхард Дреyфусс (Дипломац), Јефф Голдблум (Дан независности) и Габриел Бyрне (Државни непријатељ) предводе изврстан глумачки састав који чине још и звијезде попут Бурта Реyнолдса (Деливеранце), Еллен Баркин (Wилд Билл) или Диане Лане (Индијанско љето). Вјечити негативци Хенрy Силва, Биллy Драго и Јон Играссиа бриљирају у карактеристичним револверашким призорима, а у малим али запаженим епизодама појављују се и Рицхард Прyор, Паул Анка и редатељев отац Јоеy Бисхоп.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.