рејтинг: 7.6/10
Оценка на корисникот: 8.8/10
(6 гласови)

СОДРЖИНА

Лијепа жена (Вера Чукиќ) куќна је помоќница мјеснога племиќа у једноме далматинском градиќу. Једне ноќи старац о којему брине чује необичне звукове и пуца. Мјештани касније причају како је из собе искочио 'голи човик'. Старац умре од узбуѓења, а љепотица ускоро роди мушко дијете. Године пролазе, а жена је унаточ рату и тешкој економској ситуацији све згоднија. Син одраста, а мјештане вјечито голица питање идентитета 'голога човика'..

Слики

Голи човјек

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Tim and Eric's Billion Dollar Movie (2012)

  image
  Two guys get a billion dollars to make a movie, only to watch their dream run off course. In order to make the money back, they then attempt to revitalize a...
 • Белешките на Манки Зитерленд (1992)

  image
  Откачена комедија о сценаристи и уметнику без посла који се жали на то да је сувише талентован, сувише кул и сувише геј.
 • Одмор на море (2011)

  image
  Конечно, викенд е и сите одат на море. Двајца пензнионери патуваат до куќата на море, и по пат сретнуваат двајца панкери кои живеат во куќа која тоне во песокот....
 • I Love You in Every Language in the World (2005)

  image
  Gilberto, a teacher in Pistoia, falls in love with Margherita.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.