Содржина

Лесли, возач школског аутобуса, на крају своје смене не примеќује уснулог дечака у аутобусу. Ова кобна грешка потреса њен градиќ и изазива неочекиване последице.
Пред крај језиво хладне зиме у мирном градиќу Мејну, у ком се никад ништа не дешава, Лесли на крају смене проверава школски аутобус који вози. У једном тренутку, птица улеќе у аутобус и на неколико секунди заокупља њену пажњу. Кад је неопрезна птичица излетела, Лесли је веќ заборавила на све и кренула даље. На несреќу није приметила уснулог дечака на седишту у задњем делу аутобуса. Тај превид имаќе неизмерне последице. Следеќег јутра, спремна да почне да развози децу, угледала је дечака, који је веќ био у коми и врло близу смрти. Инцидент, који је изазвао застој у свакодневном животу, уводи „обичан“ градиќ у емотивну олују кривице, греха и срцепарајуќих сукоба.

Слики

Зимска птицаЗимска птицаЗимска птицаЗимска птицаЗимска птица

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.