Содржина

Френк је ситни дилер кокаина, који посао води са партнером Тонијем и потенцијалном девојком Фло. Некадашњи цимер из затвора му се у једном тренутку обраќа у вези са неким великим послом, те Френк позајмљује 45.000 фунти вредан кокаин од Мила, опасног дилера српског порекла. Обеќава да ќе новац вратити колико сутра, заједно са још 3000, које Милу дугује од пре. Меѓутим, полиција сазнаје за пошиљку, па је Френк приморан да сву другу баци у неко језеро. Кад су га привели, полицајци му кажу да им је Тони рекао све о тој пошиљци. Када Френка пусте следеќег дана, он убија Тонија.
Френк одлази код Мила да га моли за још времена, да скупи новац. Измишља разне начине да доѓе до новца, све је ближе граници пуцања. Милови људи доводе Френка, где га Мило мучи. Кад некако успе да побегне, Френк одлази код Фло. Убеѓује је да побегне са њим у Шпанију, новцем који је успео да скупи. Док завршавају припреме за бег, Мило га контактира и каже да ќе прихватити то мало што је Френк скупио, иако заправо има план да га привуче у заседу.
Веома грубо откачивши Фло, Френк јој говори да је план отпао и као, смеје се на идеју да би њих двоје могли заједно да побегну. Сломљеног срца, Фло одлази, али са собом односи Френков новац.
Ова верзија је римејка данског филма иза 1996. године, истог наслова, који је учинио чудо за каријере аутора Николасу Виндингу Рефну (Ницолас Wиндинг Рефн) и главног глумца Мадса Микелсена (Мадс Миккелсен).

Слики

ПушерПушерПушерПушерПушерПушерПушерПушер

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.