рејтинг: 6.5/10
Оценка на корисникот: 7.7/10
(3 гласови)

Содржина

Јессие Паттерсон (А. Кеббел) у вјенчаници неколико центиметара од олтара и заручника који је заљубљено гледа шмугне на споредна врата и побјегне из цркве. Мике (С. Броцклебанк), заручник, неутјешан је, сватови су збуњени, родитељи немоќни. Једино Јессеина сестра Вивиан (К. Сустад) познаје своју сестру: није то први пут да Јессе бјежи у тренутку кад треба реќи да, него чак треќи пут. И није питање зашто бјежи него зашто уопќе каже да кад је запросе. Вивиан јој забрањује да убудуќе каже да, а Јессие покушава дознати по чему се препознаје онај прави.
На другој страни града шармантни Аидан (А. Wалкер) игра покер с пријатељима. Осим њега, сви су ожењени, један пред раставом. Он се сматра најсретнијим, јер је слободан. Но, његови пријатељи не сматрају да је то среќа него хендикеп и увјеравају га да је неспособан за озбиљну везу. Аидан тврди супротно. А да би се знало тко је у праву, пристаје на окладу коју смишљају његови пријатељи: до Божиќа мора наќи дјевојку коју ќе запросити и која ќе реќи да. А до Божиќа су само четири тједна. Кад на једној изложби његов пријатељ упозна прелијепу Јессие и кад дозна да се она не намјерава удати, намјести да се Аидан и Јессие упознају, вјерујуќи како му је оклада сигурна...

Слики

Млада за БожиќМлада за Божиќ

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.