Содржина

Холи Медокс сваког дана до посла не може да не примети један излог у којем стоји савршена мушка лутка. Кад се једног дана Холи оклизне испред продавнице и удари главом, пробуди се и види поред себе савршеног господина који јој помаже. Холи и он почну да излазе, и све буде савршено. Али, када Холи почне да схвата да притисак савршенства није оно што жели, мора да изабере измеѓу савршеног живота о којем је одувек сањала и праве љубави која ју је све време чекала.

Слики

Савршени БожиќСавршени БожиќСавршени БожиќСавршени БожиќСавршени БожиќСавршени Божиќ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Кејт и Леополд (2001)

    image
    Кејт Мекеј е жена од 21. век, а Леополд е шармантен ерген од 19. век. Кога двајцата странци ќе се сретнат во Њујорк, вековните разлики се судираат.
  • Што Сакаат Жените (2000)

    image
    Самоуверени мушкарац верује је да је он божји дар за жене, све док не почне да слуша о чему жене заиста размишљају. Ник Маршал је рекламни стручњак из Чикага,...
  • Сон на летната ноќ (1999)

    image
    Животот на љубовниците го комплицираат градските закони, скараните самовилски кралства и... љубовта.
  • Жити среќата (2006)

    image
    Ешли Албригхт (Линsи Лохан) је најсреќнија жена на свету. Она је особа која лако долази до свега што је добро у животу. Лоз који она одабере сигурно добија...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.