Содржина

Самохрани отац из Тексаса покушава да подигне два сина, од којих је један бунтовни тинејџер Џејкоб. Киптеќи од беса, Џејкоб налази олакшање у ризичном свету мото-кроса – али све безобзирније понашање прети да се отме контроли.
Опседнут хеви металом, вожњом мотоцикала и учествовањем у повременим вандалским чиновима са својом групом делинквената, 13-годишњи Џејкоб Вилсон почиње да изазива забринутост у граду, поготово кад почне да у све то увлачи свог млаѓег брата Веса. Иако њихов отац Холис воли своје синове, и даље се опоравља од губитка њихове мајке, и више времена проводи утапајуќи тугу у локалном бару и радеќи на оштеќеној куќи на плажи него понашајуќи се као пожртвовани родитељ. Кад локалне власти сазнају за све напетију ситуацију, Веса дају на старатељство тетки Пам, остављајуќи Џејкоба и Холиса да се сналазе сами. Док је Вес одсутан, Џејкоб постаје све више опседнут двема стварима: победом на локалном мото-кросу и враќањем брата у куќу.

Слики

ХулиганХулиганХулиганХулиганХулиганХулиганХулиганХулиган

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.