Содржина

Љубав према клубу снажнија је од опасности која пријети.
Уочи Другог свјетског рата жидов Курт Ландауер (Јосеф Биербицхлер) напушта Њемачку, но због љубави према омиљеном клубу, Баyерн Мüнцхену, који је у распаду, Ландауер не одустаје од вољеног клуба те га одлучи изградити у ногометног великана.
„Живот за ногомет: Баyерн Мüнцхен, истинита је прича о њемачком ногометном дужноснику, уједно и шефу маркетиншког одјела Мüнцхнер Неуесте Нацхрицхтена, претходника Сüддеутсцхе Зеитунга. Предсједник с најдужим стажем у Баyерн Мüнцхену, Курт Ландауер, роѓен је покрај Мüнцхена те се као играч придружио клубу 1901. да би 1913. био изабран за челника клуба, који слови за једног од највеќих и најбољих на свијету. Прије почетка Другог свјетског рата нацисти су ухитили Ландауера те га послали у Дацхау, но захваљујуќи томе што је био војник у Првом свјетском рату, након 33 дана пуштен је на слободу. „Живот за ногомет: Баyерн Мüнцхен, фасцинантна је прича о још фасцинантнијем човјеку који је упорношќу и љубави према клубу изградио свјетски познати клуб, унаточ свим препрекама и времену које је било против њега.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.