рејтинг: 5.0/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Еве Ловетт (Ј. Фисхер) веќ дуго ради забаван талк-схоw са сталном екипом, на чијему је челу продуцент Рицк (Р. Цритцхлоw). Рицк и Еве годинама раде заједно и изврсни су сурадници, но Еве ни према њему, као ни према остатку екипе не показује никакво особно занимање. Чини се као да је окорјела самица која друге људе и не примјеќује: не зна ништа о својим сурадницима, па чак није у стању запамтити ни њихова имена. Ипак, Еве није сретна што је сама и боји се да ќе сама остати до краја живота. Изненада, у њезином се животу појави необичан створ: мушкарац који се представи као Вернон (Ј. Кеннедy) и који јој да своју посјетницу на којој пише Цупид, Инц. И објасни да се појавио зато што што су у његовој фирми регистрирали Евин проблем недостака љубави и желе је научити како да га ријеши, јер подузеќе Цупид, Инц. зна све о љубави сваког појединог човјека. Но, како би јој помогли, Еве добива задатак: прије Валентинова треба спојити један савршен љубавни пар...

Ова забавна, симпатична и духовита романтична комедија врти се око средишње идеје љубави за коју они саркастични кажу да је кичаста, отрцана и предвидљива, али увијек пали! У главној је улози позната комичарка Јоелy Фисхер.

Слики

Купидо с п.о.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.