рејтинг: 6.4/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Ова бурна драма пуна носталгије, с Хеленом Бонхам Цартер и Доминицом Wестом у главним улогама, доноси нам причу о најгламурознијем холивудском пару и њиховој вези пуној звјездане славе. Када су се Елизабетх Таyлор и Рицхард Буртон упознали на снимању филма Клеопатра, истог је тренутка планула страст. Јавност је напето пратила њихову јавну романсу, два бурна брака, честе прекиде и драматична помирења. Они су били праве звијезде. Разметали су се одјеќом, куќама, јахтама, дијамантима, но нажалост и алкохолом. Ова узбудљива драма открива појединости о том гламурозном холивудском пару. Сазнат ќемо више о њиховој изведби драме Приватни животи Ноëла Цоwарда, 1983. године. Тијеком турнеје кружиле су гласине да ќе се поновно вјенчати, али у њиховом приватном животу старе су несугласице поновно испливале на површину. Пробе нису започеле добро. Елизабетх је често каснила те је на пробе долазила не научивши текст. Рицхард је сумњао да Елизабетх пије, што га је потакло да се и сам суочи с властитим проблемима. Тијеком премијере, атмосфера у казалишту била је каотична. Публика се гурала и комешала не би ли што боље видјела Елизабетх. Но, иако је премијера добила бројне лоше критике, публика је реагирала с одушевљењем јер је у овој драми препознала бројне паралеле с Рицхардовим и Елизабетхиним приватним животом. Ово је бурна, духовита и гламурозна прича о првом правом звјезданом пару. Је ли се иза свег тог алкохола, таблета и размирица крила љубав која им је допуштала да повремено побјегну окрутном стиску свакодневице?

Слики

Рицхард Буртон и Елизабетх ТаyлорРицхард Буртон и Елизабетх ТаyлорРицхард Буртон и Елизабетх ТаyлорРицхард Буртон и Елизабетх ТаyлорРицхард Буртон и Елизабетх ТаyлорРицхард Буртон и Елизабетх Таyлор

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.