рејтинг: 6.1/10
Оценка на корисникот: 9.6/10
(5 гласови)

Содржина

Научник путује кроз време и одлучи довести диносаурусе у данашње модерно доба. Одводи их у данашњи, модерни Њујорк. Ова праисторијска биќа се осеќају изгубљено у великом граду и наѓу се у највеќој авантури свог живота. Пошто се тешко сналазе у градској вреви и гужви, они наилазе на мноштво смешних и хумористичних епизода.

Слики

Вратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о ДиносаурусимаВратили смо се: Прича о Диносаурусима

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.