poster

Самоќа примарних бројева

La solitudine dei numeri primi (2010)

Драма | Италија
Режисер: Saverio Costanzo

рејтинг: 6.3/10
Оценка на корисникот: 6.8/10
(4 гласови)

Содржина

Алице није прихваќена меѓу својим вршњакињама. Разлог је што је хрома (као мала пала је на скијању) те због хендикепа интровертирана, несигурна у комуникацији. Маттиас, Алицин вршњак, такоѓер је повучен, забаве га не занимају, склон је самоозљеѓивању, а из раног дјетињства вуче трауму везану за његову ментално заосталу сестру близанку. Вријеме је када цуре имају дечке и Алицина пријатељица Виола настоји упутити пријатељицу у начине задобивања мушке пажње. Алици се од свих највише свиѓа повучени Маттиас, одличан ѓак и врсни математичар, но успркос пријатељичиним савјетима Алица не успијева диќи на површину младиќеве емоције. Пуно година послије, као одрасли људи, Алица и Маттиас се среќу у поводу Виолиног вјенчања.

Слики

Самоќа примарних бројева

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Në pyjet me borë ka jetë (1978)

    image
  • Стуцк (2015)

    image
    A light and humorous exploration of one couple's marital problems.
  • Old Times (1983)

    image
  • Кад сване дан (2012)

    image
    Филм је прича о професору музике у пензији, Миши Бранкову, који под необичним околностима открива своје право порекло. На месту где је некада био нацистички логор...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.