Содржина

Добростојеќем америчком зоологу Чарлсу Пајку највеќа су страст у животу змије чије је ретке врсте проучавао годину дана у Амазонији. При повратку бродом у САД наочити Чарлс изазове пажњу свих младих жена меѓу којима је и Џеан Харингтон. Џеан са својим оцем званим Пуковник и његовим партнером Гералдом зараѓује варајуќи људе на картању. И док се Чарлс загледа у атрактивну Џеан, Пуковник одлучује да га превари, не слутеќи да ќе му се ќерка у меѓувремену заљубити у наивног и богатог зоолога...

Слики

Лејди ИвЛејди ИвЛејди ИвЛејди ИвЛејди ИвЛејди ИвЛејди Ив

Прегледи


Прегледано од Filip
среда, 28 септември 2022 23:57
Godine 1941. američki je filmaš Preston Sturges (Pozdrav osvajaču, Čudo u Morgan's Creeku) iza sebe imao dva uspješna redateljska projekta i nagradu Oscar osvojenu za scenarij svoga debija "Veliki McGinty". Osokoljen uspjehom odlučio je zadržati ritam snimanja dva filma u jednoj godini te je za svoj sljedeći film izabrao priču dramatičara Moncktona Hoffea (London Melody, Daybreak). U njezinom je središtu stručnjak za zmije i bogataš Charles Pike koji se zaljubi u prevaranticu Jean Harrington.... (Повеќе)
Ми се допаѓа прегледот
0 коментари

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.