Содржина

Да Браду Глуцкману нитко неќе говорити што да ради, па чак ни његов властити отац, будуќи калифорнијски гувернер, показује нам урнебесна комедија о најбољем из Малибуа.
Брад Глуцкман (Јамие Кеннедy) по сваку цијену жели постати рап звијезда те се веќ сад понаша као да то и јест. На тај начин срамоти свога богатог оца Билла (Рyан О'Неал) који се боји да му се због синова "глупирања" смањују шансе да постане калифорнијски гувернер. Како би ствари поставио на своје мјесто, Биллов водитељ кампање Том Гиббонс (Блаир Ундерwоод) унајми два глумца да одиграју опаке гангстере, отму Брада и оставе га усред Цомптона, опаснога гета. Тако би се Брад требао научити памети и пригрлити свој угодан живот. 'Најбоље из Малибуа', редатеља Јохна Wхитеселла одлична је комедија која тематизира прије неколико година изнимно актуалну пошаст америчке бијеле младежи која је напросто полудјела за хип-хоп глазбом и културом те су се многи бијели тинејџери почели понашати као омиљене им рап звијезде, потакнути првенствено Еминемовим планетарним успјехом. Показујуќи сав бесмисао таквог уживљавања, али и непотребност дијељења по расној основи, филм је ово који на своја размјерно озбиљна питања даје читав низ урнебесно смијешних одговора. Јамие Кеннедy одличан је као одлучни Брад, а у филму наступају још и сјајни Таyе Диггс и Блаир Ундерwоод, али и легенде Рyан О'Неал те Бо Дерек.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.