Содржина

Неке дјевојке једноставно су дивље.
Саге Рyан (Тарyн Маннинг) толико је професионална у краѓи аутомобила да непрестано измиче закону, због чега је прозвана Бансхее. Не слутеќи зло, Саге украде класик ‘66 Додге Цхаргер, немајуќи појма да возило припада серијском убојици, који ќе за свој омиљени аутомобил учинити све, па и отети Сагеиног љубавника. Саге одлучи вратити возило у замјену за свог дечка, но ситуација се отме контроли.
Атрактивној Тарyн Маннинг, која се појављује у Хаwаии Фиве-0 и у Еминемовом 8 миља, припала је главна улога овог доброг акциќа, другачијег цхицк флицка, који нам доноси Кари Скогланд, који је након дебија 2002. - Либертy стандс стилл с Линдом Фиорентино и Wеслеyем Снипесом, био проглашен редатељем који обеќава, но ипак, није оправдао очекивања, спорадично се фокусирајуќи „само на ТВ пројекте, тј. серије, које ипак спадају меѓу најбоље посљедњих година - Куќа од карата, Боардwалк Емпире, Обитељ Боргиа, Тхе Киллинг, Викингс, Тхе Wалкинг Деад, Тхе Америцанс и другима.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.