Содржина

Седмогодишњи Нејтанијел проводи летњи распуст на обали мора, у вили која његове старе тетке Елеоноре. Тетка му је оставила кључеве своје огромне библиотеке старих књига. Нејта књиге не занимају, јер не уме добро да чита, све док не открије да књиге нису обичне. Напротив! У њима заиста живе многобројни ликови: капетан Кука, Алиса, Пинокио, џинови и виле. Они могу да преживе само ако им неко чита чаробни, прастари запис, и то сада мора да ради Нејтанијел. Када све књиге заврше код препродавца половних књига, Нејтанијел мора поќи да ослободи своје пријатеље, и да при томе научи да чита стари запис којим ќе ликове из бајки сачувати у животу за сву будуќу децу на свету.
Аниматор Доминик Монфери, редитељ „Елеонорине тајне", номинован је за Оскара 2004. године, и награѓиван за свој рад на фестивалима широм света. Ова раскошна анимација, прича о радости читања и о сеќању на драге особе.

Слики

Елеонорина тајна

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.