poster

Jack Munja

LIGHTNING JACK (1994)

Комедија, Bестерни | САД, Австралија
Режисер: Simon Wincer

рејтинг: 4.9/10
Оценка на корисникот: 5/10

Содржина

Чланови погибељне банде браќе Yоунгер чине највеќу и задњу животну погрешку покушајем пљачке банке у Јунцтион Цитyју, градиќу у којему осим шерифа закон штите и сви одрасли становници учлањени у удругу Граѓани за ред и закон. Стјецајем околности неуспјели напад успије преживјети само далековидни дошљак Јацк Кане (П. Хоган). Оставши без екипе, Аустралац на привременом раду на Дивљему западу, присиљен је покренути властити пљачкашки оне-ман бизнис. Веќ му први потхват крене по злу и Јацк дословно у посљедњи трен бјежи узевши са собом таоца, нијемога трговачког помоќника Бена Доyлеа (Ц. Гоодинг Јр.). Како то веќ бива, талац се одмах удружи с отимачем...
"Лигхтнинг Јацк" је вестерн комедија коју је са собом у главној улози сценаристички осмислио своједобно изнимно популарни Аустралац Паул Хоган. Ријеч је о прокушаноме тумачу улога акцијских јунака карактеристичнога лика који се осамдесетих година прославио мегахитом "Цроцодиле Дундее". "Лигхтнинг Јацк" је његов други амерички пројект. Редатељ Симон Wинцер је коректно пренио оно што му је понудио сценариј. Добар партнер Хогану је Цуба Гоодинг Јр. у улози симпатичнога Бена Доyлеа који једва чека да се ослободи своје фрустрирајуќи досадне професије трговачкога помоќника и осјети узбуѓење одметничкога живота.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.