рејтинг: 7.7/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Шокантно искрен приказ на тоа како еден уличен дилер може да се издигне до глава на картел со релативна леснотија. Документарецот „Како да заработиш продавајќи дрога“ е водич низ насилната, но премногу профитабилна нарко-индустрија.
Шокантно искрен приказ на тоа како еден уличен дилер може да се издигне до глава на картел со релативна леснотија. Документарецот „Како да заработиш продавајќи дрога“ претставува водич низ насилната, но премногу профитабилна нарко-индустрија. Документарецот е раскажан од перспективата на поранешни дилери на дрога и прикажува интервјуа со борците за права, Расел Сајмонс, Сузан Сарандон и Дејвид Сајмон (режисерот на „Жица“), давајќи ви лекции кои ви се потребни за да започнете сопствена нарко-империја, фрлајќи светлина врз корупцијата зад „војната против дрогата“.

Слики

Како да заработиш продавајќи дрогаКако да заработиш продавајќи дрогаКако да заработиш продавајќи дрогаКако да заработиш продавајќи дрогаКако да заработиш продавајќи дрогаКако да заработиш продавајќи дрогаКако да заработиш продавајќи дрогаКако да заработиш продавајќи дрогаКако да заработиш продавајќи дрогаКако да заработиш продавајќи дрогаFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTL

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • У бездану (2011)

    image
    Conversations with death row inmate Michael Perry and those affected by his crime serve as an examination of why people - and the state - kill.
  • Puma, le fantôme du Gévaudan (2019)

    image
    A researcher is on the trail of a puma which may have found refuge in the forest of Gévaudan, in France.
  • Матадор (2008)

    image
    Матадор е епска приказна за Давид Ел Фанди Фандила и неговата борба да стане нај ценет светски матадор. Срцепарателните пречки и возбудливите успеси го...
  • Пуме на крају света: Раѓање (2020)

    image
    Ово је прича о Солитарији, мајци пуми са четири младунчета. Прича је смештена у Национални парк Торес дел Пајн.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.