Содржина

Кад је моќни судија осуѓен за силовање, адвокат Артур Киркленд је приморан да га брани. Киркленд је у прошлости имао проблема са судијом, укључујуќи незгоду у којој је судија неправедно оптужио његовог клијента.
„Правда за све“ не може имати саркастичнији наслов, савршено осуѓујуќи грозоте и недостатак правде у овој узбудљивој судској драми. Ал Паќино глуми адвоката Артура Киркленда, контроверзног заступника који је због непоштовања суда провео ноќ у затвору. Тамо га је послао судија Флеминг (Џон Форсајт). Али кад је судија ухапшен због силовања и премлаќивања девојке, жели да га заступа управо Киркленд. Заузврат, судија обеќава да ќе размотрити случај клијента за ког Киркленд верује да је неправедно затворен. У меѓувремену, клијент покушава да побегне из затвора, узима таоце и хоќе да разговара само са Кирклендом.

Слики

...И правда за све...И правда за све...И правда за све...И правда за све...И правда за све...И правда за све...И правда за све

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.