рејтинг: 7.2/10
Оценка на корисникот: 7.6/10
(16 гласови)

Содржина

Марти Клериџ је млада жена која са супругом Ароном 1800. године креќе тражити плодну земљу на којој би саградили куќу.
И кад се напокон скрасе и помисле да је њиховом путовању дошао крај, те да напокон могу засновати породицу, Арон у потрази за одбеглим коњем несреќним случајем пада и на месту остаје мртав.
Мартин свет се срушио. Изгубила је мужа, и остала сама у непознатој земљи, чекајуќи оштру зиму.
Али, ускоро је примила врло необичну понуду: удовац Кларк Дејвис који има седмогодишњу ќерку Миси јој предлаже погодбу - до пролеќа она ќе остати на његовом имању како не би морала преживети зиму сама, а заузврат ќе барем кратко бити мајка његовој девојчици.

Слики

Љубав долази тихоЉубав долази тихоЉубав долази тихоЉубав долази тихоЉубав долази тихоЉубав долази тихоЉубав долази тихоЉубав долази тихоЉубав долази тихоЉубав долази тихоЉубав долази тихоЉубав долази тихо

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Шаптач коњима (1998)

    image
    Ени Меклин је главна уредница модног њујоршког магазина. Дане проводи у редакцији, а с мужем Робертом и тринаестогодишњом ќерком Грејс понекад више разговара...
  • Зимски замок (2019)

    image
    Џени је пресреќна кад њена сестра Мег одлучи да одржи своје зимско венчање у леденом хотелу. Мег жели да набаци Џени кума Крејга, удовца и самохраног оца.
  • Додека бевме овде (2012)

    image
    Додека работела на литературно дело на еден ирски остров, мажена жена има афера со помлад маж.
  • Pas gjurmëve (1978)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.