Содржина

Сентиментална прича о младој жени која трага за правом љубави и својим мјестом у друштву… Филм "Рањени орао", попут серије, настао је адаптацијом истоименог романа који потписује Мир-Јам, односно српска списатељица Милица Јаковљевиќ која је писала под тим псеудонимом. У центру радње филма "Рањени орао", као и серије, се налази млада жена Анѓелка која у потрази за љубављу и својим мјестом у друштву долази у сукоб са конзервативним схваќањима патријархалне средине. Прва сентиментална мелодрама Здравка Шотре, заснована на роману Мирјане Јаковљевиќ Мир-Јам, настала је према истоименој серији. Филм је направљен од сцена из серије и од снимљених дијелова који нису ушли у серију, али су монтирани у филм. Главни лик је млада правница Анѓелка Бојаниќ, која се удаје за колегу Тому Ѓуровиќа. На почетку све изгледа идеално, али само се чини, јер Анѓелка крије своју прву велику љубав, размаженог и лажљивог богаташког сина Гојка.

Слики

Рањени ораоРањени орао

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Apasionata (1983)

    image
  • Напуштајќи го Лас Вегас (1995)

    image
    Холивудски сценарист којшто загубил сè поради алкохолизмот формира комплицирано пријателство и пакт со проститутка во Лас Вегас.
  • Љубовни ноти (2007)

    image
    Кога популарната и барана ѕвезда на кантри музика, Џејми Дерингер, се согласил да биде интервјуиран од Нора Фланери, која е критичарка од областа на класичната...
  • Unë e dua erën (1991)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.