рејтинг: 5.8/10
Оценка на корисникот: 4.3/10
(3 гласови)

Содржина

Када вам је једина нада за преживљавање човјек којему нимало не вјерујете, природа се чини непобједивом. Кевин Бацон и Сеан Астин морат ќе надвладати меѓусобне сукобе како би се спасили у драми о одрастању 'Љето на ријеци'.

Градски дечко Алан (Сеан Астин) није нимало задовољан родитељском одлуком да га пошаљу на кампирање у дивљине Сиерре, које ќе као водич и искуснија старија особа надгледати савјетник Виц (Кевин Бацон), човјек чији ентузијазам за природом граничи с психотичним понашањем. Алан и остали полазници труде се искористити ситуацију на најбољи начин, али Виц је одлучан у намјери да их научи преживљавању у природи те их не престаје мучити и оптереќивати немогуќим задацима. Меѓутим, када се Виц случајно озбиљно озлиједи, дјечаци добивају прилику измијенити смјер камперског течаја. Хоќе ли помоќи Вицу или оставити свога омраженог непријатеља за собом? Сјајни Кевин Бацон један је од оних глумаца који имају ту среќи или несреќу имати поглед опасног, чак и лудог човјека, што га чини идеалним за улоге опсједнутих особа, једну од каквих је одлично утјеловио у изврсној авантуристичкој драми 'Љето на ријеци'. Редатељ Јефф Блецкнер причу је о одрастању шепртљавог дјечака испричао на позадини прекрасних природних површина, у филму који гледатељеву напетост не испушта све до самога краја. Уз Бацона, треба истакнути и Сеана Астина, који ќе се много година након снимања овог филма цијелом свијету представити наступима у трилогији 'Господар прстенова', али који је веќ у осамдесетима, као глумац-почетник, одраѓивао изнимно квалитетан посао.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.