рејтинг: 5.3/10

Содржина

Мировина увијек значи заслужени одмор, награду након напорнога вишегодишњег рада. Али што ако сте посао вољели толико да се једноставно нисте стигли уморити. Славни Билл Цосбy глуми управо таквог човјека, незадрживог форензичара Гуyа Ханкса.

Гуy Ханкс (Билл Цосбy) врхунски је форензичарски експерт, који се никако не може помирити с напуштањем свога вољеног посла. Иако је одмах по умировљењу на лутрији освојио толико новца да не мора ни о чему више бринути, Ханкс је и даље незадовољан јер једна од ствари које новац никако не може купити јест и узбуѓење судјеловања у квалитетној истрази. У пензији или не, Гуy ќе ипак пронаќи начине за правилно и вриједно кориштење јединственог стила и прокушане стручности. Темељена на истоименој, изнимно квалитетној али у нас не толико познатој серији, која је требала легендарнога комичара Билла Цосбyја задржати у свијести јавности и након његова славног 'Цосбy Схоwа', криминалистичка комедија 'Детектив Цосбy' забаван је и шармантан филм, који обје саставнице своје жанровске одреднице користи на прави начин. Случај који форензичар истражује сложен је колико они у најбољим детективским насловима, а рјешење је изведено детаљним објашњењем и неочекиваним обратом, а цијело трајање филма испуњено је сјајним геговима и шалама из широкога Цосбyјевог репертоара. Уз Цосбyја не смијемо не споменути и Мос Дефа, једног од најбољих репера америчке глазбене сцене, који се посљедњих година непрестано потврѓује као један од водеќих афроамеричких глумаца Холлywоода, у насловима као што су 'Тхе Wоодсман', 'Водич кроз галаксију за аутостопере' или '16 блокова'.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Куќата на големата мама 2 (2006)

    image
    ФБИ-агент повторно се преправа во крупна стара жена за да работи како дадилка во куќата на лице осомничено за криминал.
  • Руби и Квентин (2003)

    image
    Квентин излуѓује све око себе и завршава у затвору делеќи ќелију са окорелим и ќутљивим лоповом Рубијем. Након неког времена Квентин заволи Рубија. Сплетом...
  • Еден не чул, друг не видел (1989)

    image
    Дејв е глув, а Воли е слеп. Сведоци се на убиство кое Дејв го видел, а Воли го слушнал.
  • Читуља за Ескобара (2008)

    image
    Криминалац по имену Ганди убија великог добављача дроге названог српски Ескобар. Меѓутим, веќ пре убиства, у новинама је објављена Ескобарова осмртница. С обзиром...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.