poster

ДАМНЕД ТХИНГ/ФАМИЛY

DAMNED THING

Xорор, Трилер | Канада, САД
Режисер: Tobe Hooper

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.3/10

Содржина

The Damned Thing is the apocalyptic tale of a monstrous force that devastates Sheriff Kevin Reddle's family and his small Texas town. Sheriff Reddle thinks there is a connection between this mysterious, invisible force which made his father kill his mother back in 1981, and he sets out to uncover and stop the so-called "Damned Thing" before it decimates his whole town by forcing the residents to kill each other and themselves.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
  • Икс (2022)

    image
    Убиствениот хорор на писателот и режисер Ти Вест ја раскажува приказната за екипа на филмови за возрасни од 1970-тите која оди на оддалечена фарма во Тексас за да...
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
  • Ајкула: Одмаздата (1987)

    image
    Вдовицата на шефот Броди верува дека нејзиното семејство намерно го брка друга ајкула во знак на одмазда.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.