рејтинг: 7.4/10
Оценка на корисникот: 6/10
(2 гласови)

Содржина

Господин Р. је школски примјер нормалног, иако би његов шеф више волио да из техничке педантерије крене корак даље, у рјешавање проблема. Госпоѓа Р. доживљава успон на социјалној љествици и има скуп укус. Постоји ли нешто што га може натјерати на окрутан злочин какав ќе починити?
Г. Рабб ради 18 мјесеци у малом архитектонском уреду. Одан је запосленик који поштује своје колеге. Он и његова супруга одлазе на родитељске састанке, гледају телевизију и планирају будуќност. Прво видимо Рабба на послу, а затим на систематском прегледу. Осим мало повишеног крвног тлака и упорних главобоља, одличног је здравља. На крају га видимо како пијан држи говор на вечери у част његових колега и шефа, након чега га супруга назива дебелим и глупим...
На фестивалу у Берлину 1970. Раинер Wернер Фассбиндер освојио је награде Интерфилм и ОЦИЦ, а номиниран је и за награду Златни медвјед.

Слики

Зашто је полудио господин Р.?

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.