рејтинг: 6.2/10
Оценка на корисникот: 5/10
(2 гласови)

Содржина

Рицк Цхилтон (Ј. Лондон) с двојицом компањона судјелује у пљачки. Не његовом кривњом један од њих је рањен, а Рицк одбија бјежати с њима јер је на увјетној слободи. Ипак поновно заврши у поправном дому. Као напуштено дијете, одгајан је у домовима, а као тинејџер, "преселио" се у другу врсту дома, поправни. Равнатељ дома, Мац Лаwтон (Н. Суровy), упозорава Рицка да га још само неколико мјесеци дијели од осамнаестога роѓендана и да ќе му се, ако и након тога буде пљачкао, поправни дом чинити као дјечји вртиќ према правом затвору. У равнатељевом уреду Рицк види оглас за посао: тражи се коњушар у кампу за рехабилитацију слијепе дјеце. Камп води Мацова пријатељица, психологиња Анние Собел (М. Галлагхер). Иако Мац мисли да Рицк неќе испунити повјерење и да ќе побјеќи, као што је бјежао из сваког дома у којему је био, Анние га увјерава да је управо повјерење оно што Рицк треба, јер дјеца се понашају онако како се од њих очекује. У кампу, осим знања о коњима, Рицк показује стрпљење и топлину у раду са слијепима, особито с врло затвореним дјечаком Биллyјем (А. Wyлие). А меѓу слијепима је и лијепа дјевојка, бивша гимнастичарка Линдсеy (Г. Пхилипс). Иако је добар с људима, Рицк крши правила кампа, а највеќи прекршај почини кад од бијесног власника спаси измученог коња...

Ова одлична обитељска и тинејџерска драма кроз занимљиву, драматичну и дирљиву причу обраѓује више важних тема: тинејџерску делинквенцију, однос одраслих према дјеци, однос видеќих према слијепима, однос људи према животињама. У главној улози изврстан је Ј. Лондон.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.