Содржина

Ларрy Баллантине (Р. Yоунг) је бониван који безосјеќајно и бескарактерно живи на рачун своје великодушне, лијепе и богате супруге Гретте (Р. Јохнсон). С њом је ожењен управо због раскоши и лагоде какву богаташки живот са собом носи, а често и радо упада у површне везе које Гретта толерантно опрашта. Меѓутим, смутљивом, неодлучном и лабилном карактеру какав је Ларрy у једном се тренутку све тако сложи да га невиног оптуже за нестанак и убојство Верне (С. Хаywард), једне од љубавница с којом је планирао опљачкати супруги и побјеќи из земље.
Филм је заправо низ дугачких фласх бацкова Ларрyјева живота који он препричава на оптуженичкој клупи у судници. Овај филм ноир оригинално је црно-бијели филм, а говори о човјеку који се осјеќа несретно у браку и о двије везе у које су упушта. Инциденти су, меѓутим, секундарни у односу на немир, незадовољство и тензију главног јунака, који их узрокују. Сусан Хаywард је изврсна као самостална, препотентна Верна, а солидан је и остатак екипе.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.