рејтинг: 7.4/10
Оценка на корисникот: 8.8/10
(14 гласови)

Содржина

Амбициозна ТВ новинарка (Џејн Фонда) видела је нуклеарну несреќу коју су управници назвали „мањим кваром“. Али њен камерман (Мајкл Даглас), тајно ју је снимио и постаје јасно да је „мањи квар“ умало изазвао топљење реактора.
Савремени кошмар умало постаје стварност у овој напетој драми о „несреќи“ у нуклеарној електрани. Прича се врти око амбициозне ТВ новинарке (Џејн Фонда), која је видела нуклеарну несреќу коју су надреѓени назвали „мањим кваром“. Али њен камерман (Мајкл Даглас), тајно ју је снимио и постаје јасно да „мањи квар“ умало није изазвао топљење реактора, што се заправо може десити сваког часа. Кад ветеран из електране (Џек Лемон) открије проблем и покуша да обавести све о њему, неко покушава да га убије. Очајан, насилно преузима контролу над електраном и позива медије да чују његово сведочење. Али управа електране неќе презати ни од чега како би сачувала тајну.

Слики

Кинески синдромКинески синдромКинески синдромКинески синдромКинески синдромКинески синдромКинески синдромКинески синдромКинески синдромКинески синдром

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.