рејтинг: 6.2/10
Оценка на корисникот: 5.6/10
(19 гласови)

Содржина

Цхадха је помакнуо класичну причу о младој жени која жели раскинути с друштвеним конвенцијама у име љубави из Енглеске 18. стољеќа у Амритсар (Индија) 21. стољеќа. Управо овдје наметљива госпоѓа Баксхи креќе у потрагу за прикладним мужевима за своје четри прекрасне кќери. Но њезини се планови осујете јер заносна, али тврдоглава Лалита (Аисхwарyа Раи, позната као ?Краљица Боллywоода?) најављује како ќе се она удати само из љубави. Након што Лалита упозна Америцанца, богатог хотелског тајкуна, Wилла Дарцyја (Мартин Хендерсон) коначно искре почну фрцати. Али да ли љубав или инат ствара толико напетости измеѓу њих? Лалиту љути Дарцyјев очит недостатак поштовања према Индији док је Дарцy збуњен што га Лалита доживљава као размаженог Американца. Па ипак... чини се да не могу престати размишљати један о другоме. Меѓусобно очарани, али и сумњичави, Лалита и Дарцy ускоро се наѓу у серији комичних неспоразума јер Лалиту салијеќу још два друга удварача: мистериозни Енглез, одвјетник, Wицкхам (Даниел Гиллиес) и смијешно неприкладан Кхоли (Нитин Ганатра), с којим је веќ договорен брак. Чини се да што се више Лалита и Дарцy приближавају један другоме, више је поноса и предрасуда измеѓу њих?све док њихови неоспорни осјеќаји не сруше све меѓусобне предрасуде о животима и државама које имају један према другоме. Кречуќи се од плажа Гое преко Лондона до улица Санта Монице, овај филм крижа државе и културе? и кулминира у сненој фантазији пјесме и плеса? док Лалита и Дарцy маневрирају модерним свијетом према љубави.

Слики

Удаја и предрасудеУдаја и предрасудеУдаја и предрасудеУдаја и предрасудеУдаја и предрасудеУдаја и предрасудеУдаја и предрасудеУдаја и предрасуде

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.