Содржина

Тинејџерска драма чија је радња смештена у Стокхолму 1920-их година прати авантуре десетогодишњег Роланда, сина мајке Јеврејке и оца социјалисте. Роландова мајка илегално продаје презервативе, а он од њих прави праќке које продаје.
Нежна тинејџерска драма смештена у Стокхолму 1920-их, „Праќка“ прати авантуре десетогодишњег Роланда Шита, сина мајке Јеврејке, Зипе, и оца социјалисте, Фритиофа. Живеќи у друштву које политику његовог оца сматра издајничком, а мајчину религију богохуљењем, дечак трпи непрекидна злостављања од стране ученика и наставника. Магнет за комично болне несташлуке свих врста, Роланд трпи све недаќе тако што се затвара и посвеќује својим изумима, од којих је један и суперпраќка. Попут ње, Роланд се изнова издиже из сваког проблема, учеќи понешто из сваког искуства, док се на типично генијалан начин на крају не освети својим тлачитељима.

Слики

Праќка

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.