рејтинг: 7.3/10
Оценка на корисникот: 8.2/10
(6 гласови)

епизода: 1959. Claire, enceinte, abandonnée par son mari, confie son fils Louis à un couple d´amis pour l´été. À la campagne, le petit P

Содржина

Након што његова трудна мајка Цлаире (Ц. Пасцал) у очекивању скорог пороѓаја током лета 1959. године оде у породилиште, 9-годишњи Лоуис (А. Хуберт) бива поверен на чување својој ујни Марцелле (Анéмоне) и ујаку Пелоу (Р. Бохрингер). Они живе у идиличном селу у Бретањи, у сликовитом месту које ќе Лоуис убрзо упознати захваљујуќи помоќи јевојчице Мартине (В. Гуедј), бистре и знатижељне клинке која зна све тајне места. Меѓутим, дечакови први утисци нису угодни, посебно што се чини да ујак и ујна готово мрзе једно друго. Њих је можда и неповратно раздвојио трагичан догаѓај од пре 10 година, кад је при пороѓају умрло њихово дете, па од тада Марцелле и Пело једва да уопште комуницирају. Док полако постаје свестан затегнутог односа ујака и ујне, Лоуис не зна да је његов отац готово занемарио њега и мајку. У откривању тога као и многих других ствари у животу, Лоуису ќе кључну помоќ пружити темпераментна Мартине.

Слики

Главни пут

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.