рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 7.3/10
(24 гласови)

Содржина

Очајнички акт жене са сломљеним носем, која изненада излеќе из таксија и баца се са Бранковог моста у Београду, повезује животе троје људи који су били сведоци догаѓаја: припрости таксиста Гаврило (Небојша Глоговац), депримирана наставница Аница (Бранака Катиќ) и уврнута фармацеуткиња Биљана (Бранка Катиќ).
Жена са сломљеним носем је комедија са елементима драме, и друго остварење босанског сценаристе и редитеља Срѓана Кољевиќа. Радња филма почиње када повреѓена жена искаче из такси возила и скаче са моста у Београду – оставивши своју бебу на задњем седишту аутомобила. Њен суицидални акт покреќе лавину догаѓаја, па тако дуго потискиване емоције странаца доспевају на површину. Брижљиво осмишљена радња филма догаѓа се у садашњој Србији.

Слики

Жена са сломљеним носемЖена са сломљеним носемЖена са сломљеним носемЖена са сломљеним носемЖена са сломљеним носемЖена са сломљеним носемЖена са сломљеним носемЖена са сломљеним носемЖена са сломљеним носемЖена са сломљеним носемЖена са сломљеним носем

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.