poster

Тигрово срце

TIGER HEART (1996)

Режисер: Georges Chamchoum

рејтинг: 3.9/10
Оценка на корисникот: 7.8/10
(4 гласови)

Содржина

Док је Ериц (Т. Ј. Робертс) прилично озбиљан и поносит дјечак, његов пријатељ Брад (Т. Wиллиамс) спреман се и понизити како би се убацио на забаву на којој ќе бити пуно згодних цура у бикинијима. И док Ериц марљиво тренира карате, вјештину у којој је веќ одавно стекао црни појас и која, осим борилачке спремности развија и дух, храброст и част, Брад само мисли на дјевојке и тражи од Ерица да га прати у његовим често глупим и опасним пустоловинама.

У њиховој четврти оперира банда опасног Маннyја (В. ДеПалма), који пријетњама присиљава власнике малих трговина да их продају, а то раде за "пословног човјека" Ната (Ц. Криеса).
И баш исти дан кад Ериц у трговини примијети лијепу дјевојку Степхание (Ј. Лyонс) у коју се заљуби готово на први поглед, њезиног ујака, власника трговине, посјеќује Манyјева банда. Маннy и његови снагатори вјерују да ќе старац и његова неќакиња бити лак плијен, но Ериц доѓе у помоќ...

Након великог успјеха филма Магиц Кид (1992), у којему је наступио као тринаестогодишњак, и Магиц Кид ИИ (1994), мали караташ Тед Јан Робертс отиснуо се у глумачке воде. Запажену је улогу дао у филму и ТВ серији Холлywоод Сафари, а улога Ерица у филму Тигер Хеарт изврсно је спојила његове борилачке вјештине и пристао изглед тинејџера на прагу зрелости.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.