Содржина

Добитник Емија, Алан Алда, написао је сценарио, режирао и глуми у овој урнебесној комедији о професору чији град опседа откачена холивудска филмска екипа која намерава да адаптира његов историјски роман у модерну романтичну комедију.
Алан Алда је написао сценарио, режирао и глуми у овој урнебесној комедији о факултетском професору Мајклу Берџесу, који је написао историјски роман о Америчкој револуцији. Књига је претворена у сценарио, а холивудска филмска екипа долази у његов родни град у Северној Каролини да би снимила филм. Као што је и очекивано, режисер и глумци потпуно кваре његов концепт, и Берџес је исфрустриран што је град окренут наглавачке. Очајан, покушава да спаси свој концепт последњим изменама сценарија. Да би ствари биле још компликованије, Берџес се заљубљује у гламурозну главну глумицу, Фејт Хили (Мишел Фајфер). У меѓувремену, његова дугогодишња девојка Гречен (Лиз Хилболт) тражи да се венчају. Човек који игра главну мушку улогу у филму, Елиот Џејмс (Мајкл Кејн), коначно долази у град и постаје Берџесов ривал који такоѓе тражи Фејтину наклоност.

Слики

Слатка слобода

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.