Содржина

Кад га у бару у који често залази привуче конобарица Вицки Лyнн (Ј. Петерс), агент за односе с јавношќу Стеве Цхристопхер (Е. Реид) схвати да се у дјевојци крије велики потенцијал. Након што је узме у своје руке, Вицки ќе се убрзо претворити у врхунски и изузетно популаран модел. Но кад дјевојка ускоро буде окрутно убијена, полицијски истражитељ Ед Цорнелл (Р. Бооне) ќе кривњу за убојство покушати свалити управо на Стевеа. Цорнелл зна да Стеве није убио Вицки, но и сам је био безнадно заљубљен у њу те је у знак освете спреман и недужног човјека прогласити кривим. Схвативши да се налази у великој невољи, Стеве уз помоќ Вицкине сестре Јилл (Ј. Цраин) одлучи пронаќи правог убојицу те разоткрити корумпираног Цорнелла...

Одлична ноировска романтична трилер/драма редатеља Харрyја Хорнера (Неw Фацес, А Лифе ин тхе Баланце) прерада је сјајне ноировске крими-драме "Будим се с вриском" Х. Бруцеа Хумберстонеа из 1941. године, која је адаптација истоименог криминалистичког бестселера Стевеа Фисхера. Подријетлом Аустријанац који је каријеру започео као сурадник гласовитог казалишног и филмског редатеља Маxа Реинхардта, Харрy Хорнер се 50-их и 60-их година прошлог стољеќа истакнуо као дизајнер продукције у изврсним филмовима "Насљедница" Георгеа Цукора, "Хазардер" Роберта Россена и "И коње убијају, зар не" Сyднеyа Поллацка. Његово данашње остварење је скромним прорачуном реализиран готово дослован преправак Хумберстонеова филма, сигурно и ненаметљиво режирано те атмосферично дјело које импонира дојмљивом црно-бијелом фотографијом оскаровца Милтона Р. Краснера (Све о Еви, Седам година вјерности), ефектном глазбом такоѓер оскаровца Леигха Харлинеа (Сњегуљица и седам патуљака, Понос Yанкееја) и расположеним глумачким интерпретацијама. Партнери Ј. Цраин (Препустите је небу, Човјек без звијезде) су Ј. Петерс (Вива Запата!, Ниагара), Е. Реид (Мушкарци више воле плавуше) и Р. Бооне (Рио Цонцхос, Посљедњи хитац).

Слики

Вицки

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.