Содржина

На улицама се деца безбрижно играју. Једна девојчица упозна странца који јој поклони балон. Недуго касније њена мајка је тражи, али је не може наќи. Једино се примети балон како одлети у небо; непознати отмичар и убица деце поново је пронашао нову жртву. Једино што се зна о њему је да звижди мелодију „У пеќини горског краља“. Како би коначно био ухваќен, полиција под воѓством инспектора Карла Лохманна, покрене масовну рацију по граду у којој се користе и анализа рукописа и идентификовање отиска прстију. Меѓутим, свакодневне рације полиције почињу ометати посао „нормалних“ криминалаца, као што су кријумчари и преваранти. Њихов воѓа одбија да их полиција „сврста у исту категорију са убицом деце“. Због тога се и криминалци организују и почну изводити рације како би уловили убицу. Полиција посумња на смушеног Ханса Бецкерта, нормалног радника који живи у једном стану. И он је заиста убица. Направи грешку звиждањем испред истог продавца балона који га идентификује једном криминалцу који га обележи словом „М“ на јакни. Ханс се да у бег, па се у ноќи сакрије у једној напуштеној згради. Ипак, криминалци се организују па га улове и одведу на „своје“ суѓење. У своју обрану, Ханс изјави да га тамна страна тера на отмицу деце и тражи милост јер је луд. Тада у подрум упада полиција и ослободи Ханса из заробљеништва криминалаца.

Слики

ММ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Гавранот (2012)

    image
    Кога еден психички растроен убиец ќе започне серија крвави злосторства, инспирирани од делата на Едгар Алан По, еден млад детектив од Балтимор ќе ги здружи силите...
  • Абецеден убиец (2008)

    image
    Засновано на вистинита приказна за убиецот со иницијали во Рочестер, Њујорк.
  • Адвокатот со Линколн (2011)

    image
    Во интелектуалниот трилер „Адвокатот со Линколн“, Метју Мекoнаги го игра Мајкл „Мик“ Халер, итар и харизматичен адвокат од Лос Анџелес, кој работи од задното...
  • Англичанецот (1999)

    image
    Екстремно насилен и опасен Англичанец оди во Лос Анџелес за да го најде човекот за кој смета дека е одговорен за смртта на неговата ќерка.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.