Содржина

Вуди е традиционална марионета-каубој што зборува и долго време му била омилена играчка од целиот куп играчки на шестгодишниот Енди. Самодовербата и статусот на Вуди се загрозени по пристигнувањето на Баз Лајтјар, кој е најкул вселенска играчка во целиот свет. Вуди планира да се ослободи од Баз, но работите се комплицираат и тој е изгубен во надворешниот свет заедно со Баз како негов единствен придружник. Здружувајќи ги силите за да го најдат патот до дома, двајцата ривали одат на авантура што ги носи во канџите на Сид, садистичко дете од соседството кое е озлогласено поради тоа што ги растура играчките, па повторно ги склопува како мутанти во својата соба. Како „гости на Сид и неговото куче Скад, двете играчки оформуваат уникатно пријателство и дознаваат дека само со меѓусебна доверба и почит ќе имаат шанса да преживеат.

Слики

Приказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчкитеПриказна за играчките

Прегледи


Прегледано од Stele Stefulinac
среда, 13 мај 2020 22:08
Спојлери напред Покажи ми
Super rtl toy story
Ми се допаѓа прегледот
0 коментари

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.