рејтинг: 7.1/10
Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

Содржина

Амишке породице живе по правилима своје вјере, побожно и скромно. Баве се пољопривредом и сточарством, иду у цркву, не користе се тековинама цивилизације као што су телефон или аутомобил, сами производе храну, веќином и одеќу. Купује се само оно што сами не могу произвести. Немају пуно контаката са "спољним" светом. Један од људи ван њиховог друштва који долази сваки дан јесте Чарли Робертс, који долази са хладњачом по млеко које Амиши продају. Чарли је миран човек којега увек радо дочекају. Ожењен је, има супругу Ејми, и двоје деце, али никад није преболео смрт прве ќерке, која је умрла десет година раније, на дан кад се родила. Нико не зна шта Чарли спрема и нико не слути трагедију која ќе се догодити 7. октобра 2006. године. Опремљен пушком, то је јутро Чарли Робертс ушао у Амишку школу, дечаке послао ван, а затим пуцао по девојчицама. Убио је пет, а тешко ранио још пет. На крају је убио и себе. Новинари су брзо стигли на место догаѓаја. Робертсова супруга је била шокирана када је у вестима препознала камионет свога мужа и није веровала својим очима. Занимање новинара убрзо је порасло на вест о злочину кад је група угледних Амиша дошла на врата Ејми Робертс да јој искажу саучешќе и изразе опрост њој, њеној породици, чак и њеном покојном мужу, иако је убица њихове деце.
Само једна из амишке заједнице, млада жена Ида Грабер, чија је ќерка меѓу убијенима, не може опростити ни убици ни припадницима своје заједнице што могу тако лако опростити.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.