Содржина

Макс Рен телевизијски је продуцент прилично сумњивих моралних назора. Његова телевизија оријентисана је на програме у којима има доста секса. Тражеќи нешто што ќе бити још провокативније и популарније, открива "Видеодром", обскурни програм састављен од порнографских филмова који приказују права убиства. Престрављен, али и заинтригиран, Рен покушава да сазна шта је, заправо, "Видеодром". У потрази за истином упознаје многе мистериозне људе, меѓу којима је и фатална Ники. Рен почиње да схвата да губи разум јер више не може да разликује шта је стварност а шта програм без кога више не може.

Слики

Видеодром

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Прочишќење (2013)

    image
    У Америци, преплављеној криминалом и претрпаним затворима, влада је увела 12-часовни, годишњи период у коме све криминалне радње постају легалне. Полицију не...
  • Скенери (1981)

    image
    Дерил Ревок е непријателски „скенер“ на неспоредлива моќ со ненаситна жед за контрола. Водачот на подземната асоцијација Ревок, води војна против „нормалните“ за...
  • Невидливиот човек (2000)

    image
    Кога водач на тим научници доброволно се пријавува за експеримент за човечка невидливост, сè полека трга наопаку и мора да се трпат страшни последици.
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.